ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΩΜΑΤΟΣ

ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ-ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ-ΣΥΣΦΙΞΗ

Στο “MEDICAL PLUS” προσφέρουμε λύσεις για τη βελτίωση της όψης του σώματος με μεθόδους που εγγυώνται ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα.

*Η συσκευή SPM™, αναβιώνει την παραδοσιακή μέθοδο της βεντούζας σε σύγχρονη μορφή. Το ενδοδερμικό μασάζ με τις ειδικά σχεδιασμένες βεντούζες, βοηθά στη βελτίωση της αιματικής και λεμφικής κυκλοφορίας, την αύξηση του ενδοκυτταρικού μεταβολισμού και στην ενεργοποίηση παραγωγής ινοβλαστών (κολλαγόνου και ελαστίνης). Έτσι, επιτυγχάνεται αποτοξίνωση, αποβολή κατακρατήσεων, μείωση πόντων τοπικά και επιδερμική σύσφιξη. Εφαρμόζεται και στο πρόσωπο για σύσφιξη και καταπολέμηση ρυτίδων.

*Οι ειδικές θεραπείες σώματος περιλαμβάνουν χρήση προϊόντων πρωτοποριακής τεχνολογίας για αύξηση του τοπικού μεταβολισμού, λεμφική παροχέτευση και σύσφιξη του δέρματος, ενώ ακολουθεί ειδική τεχνική περιτύλιξης των προβληματικών περιοχών που αποσκοπεί στη σωστή κυκλοφορία αίματος και λέμφου.

ΑΠΟΛΕΠΙΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ

Αποκτήστε αίσθηση μεταξένιας απαλότητας στην επιδερμίδα σας χάρη στην ποικιλία scrub σώματος που διαθέτουμε. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε διαφορετικές πυκνότητες κόκκων και υφές, ανάλογα με τον τύπο του δέρματός σας και το βάθος της απολέπισης που επιθυμείτε.

 

ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ ΚΕΡΙ

Μία προσωρινή αλλά άμεση μέθοδος για την αφαίρεση της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας σε όλο το σώμα και το πρόσωπο. Η επιλογή του κεριού γίνεται από την αισθητικό ανάλογα με την περιοχή, το δέρμα και το είδος της τρίχας. Το δέρμα μένει απαλό με ελάχιστους ερεθισμούς.

    Κλείστε Ραντεβού

    Αν έχετε ερωτήσεις ή χρειάζεστε οποιαδήποτε βοήθεια, παρακαλούμε συμπληρώστε την φόρμα για να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη πελατών μας.