Πολιτική Επιστροφών – Πληρωμών

Τρόποι Πληρωμής

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας από το mkmedicalplus.gr με τους ακόλουθους τρόπους:

1) Πληρωμή με Paypal

Επιλέγοντας τον τρόπο πληρωμής «PayPal», στο τέλος της παραγγελίας μεταφέρεστε απευθείας στη σελίδα του PayPal.

2)Πληρωμή με Πιστωτική ή Χρεωστική Κάρτα

Οι ηλεκτρονικές συναλλαγές μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, Diners, Discover πραγματοποιούνται με την Υπηρεσία Alpha e commerce. Αυτές γίνονται μέσα από το σύστημα ασφαλείας της Τράπεζας.
Η διαδικασία πληρωμής με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα είναι πολύ απλή:
✔ Κατά την καταχώρηση της παραγγελίας σας, επιλέγετε τον τρόπο πληρωμής “Πιστωτική ή Χρεωστική Κάρτα”
✔ Μόλις ολοκληρώσετε την καταχώρηση, μεταφέρεστε αυτόματα στο ασφαλές περιβάλλον της Τράπεζας
✔ Συμπληρώνετε όλα τα απαραίτητα πεδία και επιλέγετε “Πληρωμή”

Ολοκληρώνοντας την πληρωμή, θα λάβετε email με όλα τα στοιχεία της παραγγελίας σας.


3)Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω κατάθεσης σε ένα από τους τραπεζικούς λογαριασμούς του mkmedicalplus.gr , η μεσω Web Banking συμπληρώνοντας πάντα την αιτιολογία κατάθεσης με τον αριθμό παραγγελίας σας και το ονοματεπώνυμό σας. Σε περίπτωση μη αποπληρωμής της παραγγελίας εντός 3 εργάσιμων ημερών η παραγγελία αυτόματα θα ακυρώνεται.

Προσοχή: Η πίστωση του λογαριασμού σας γίνετε αυθημερόν όταν η κατάθεση έχει ολοκληρωθεί έως τις 18:00 (ημέρες Δευτέρα έως Παρασκευή), αλλιώς την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Σε περίπτωση που μεταφέρετε χρήματα από οποιαδήποτε άλλη τράπεζα πρός τον λογαριασμό της τράπεζας που συνεργαζόμαστε, υπολογίστε οτι θα υπάρξει μια καθυστέρηση της μεταφοράς εμβάσματος.
Δείτε την συνεργαζόμενη τράπεζα και τον αντίστοιχο αριθμό λογαριασμού:

Τράπεζα Alpha bank

GR 390140 6620662002 002018918

Αρ. Λογαριασμού 662002002018918

Δικαιούχος : ΚΑΛΥΒΑ ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΙΩΑΝΝΗ

4) Mε χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass

Επιστροφές

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να επιστρέψετε ένα προϊόν, έχετε την δυνατότητα να το κάνετε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που το παραλάβατε, λαμβάνοντας υπόψη σας τις παρακάτω προϋποθέσεις.

 • Οι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο στην περίπτωση που το προϊόν είναι αχρησιμοποίητο και στην αρχική του κατάσταση και η συσκευασία του δεν έχει παραβιαστεί.
 • Για λόγους υγιεινής δεν γίνονται δεκτές επιστροφές σε  βερνίκια νυχιών, μολύβια, mascara, eyeliner, lip gloss.

Επιστρέφοντας ένα προϊόν έχετε δύο επιλογές:

 1. Αντικατάσταση Προϊόντος

Σε περίπτωση αντικατάστασης ενός μη ελαττωματικού προϊόντος θα επιβαρυνθείτε με τις παρακάτω χρεώσεις:
• Έξοδα επιστροφής: 3,50 €
• Κόστος αντικαταβολής του νέου δέματος: 1,50€
• Έξοδα αποστολής του νέου δέματος:

 1. Επιστροφή Χρημάτων
  Με την επιφύλαξη των όσων ρητά ορίζονται στους Όρους Χρήσης του mkmedicalplus.gr, θα σας επιστρέψουμε όλα τα χρήματα που λάβαμε από εσάς συμπεριλαμβανομένων και των τυχόν εξόδων αποστολής. Η επιστροφή των χρημάτων θα πραγματοποιηθεί άμεσα, χωρίς υπαίτια καθυστέρηση και σε κάθε περίπτωση το αργότερο εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία που η Εταιρεία θα παραλάβει τα προϊόντα που επιστρέψατε σύμφωνα με τα ανωτέρω οριζόμενα και με την επιφύλαξη όσων ορίζονται με τους παρόντες όρους.
  Σε αυτή την περίπτωση θα επιβαρυνθείτε με έξοδα επιστροφής 3,50€, τα οποία θα αφαιρεθούν από την αξία του προϊόντος ή των προϊόντων που επιστρέψατε.
  Η επιστροφή των χρημάτων σας θα γίνει ως εξής:
  Στη χρεωστική / πιστωτική σας κάρτα, αν η πληρωμή της παραγγελίας έχει γίνει μέσω αυτής.
  • Στον τραπεζικό λογαριασμό που έχετε συμπληρώσει στο έντυπο επιστροφής, αν η πληρωμή της παραγγελίας έχει γίνει με αντικαταβολή. Η επιστροφή των χρημάτων σας θα πραγματοποιηθεί σε διάστημα εντός 14 ημερών από την παραλαβή των προϊόντων από την εταιρεία μας.

Σε περίπτωση οποιουδήποτε ελαττώματος, πχ. το προϊόν έχει αλλοιωθεί ή έχει σπάσει μέσα στη συσκευασία κατά τη διάρκεια της αποστολής, γίνεται αντικατάσταση μόνο και εφόσον ενημερωθούμε την ημέρα της παραλαβής του. Πέραν αυτού του χρονικού διαστήματος η αντικατάσταση δεν είναι δυνατή.
Σε αυτή την περίπτωση αντικαθίσταται το ελαττωματικό προϊόν με νέο και δεν επιβαρύνεστε με καμία επιπλέον χρέωση.

Σε περίπτωση δικού μας λάθους, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και τα έξοδα αποστολής.
Σε αυτή την περίπτωση δεν επιβαρύνεστε με καμία επιπλέον χρέωση.

 • Σε περίπτωση που η επιστροφή δεν πραγματοποιηθεί μέσα στο χρονικό διάστημα 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής ή δεν πληρούνται κάποιες από τις προϋποθέσεις επιστροφής, το mkmedicalplus.gr έχει το δικαίωμα να μη δεχτεί πίσω τα προϊόντα και να μην προχωρήσει σε αντικατάστασή τους ή επιστροφή χρημάτων.
 • Σε κάθε περίπτωση είναι απαραίτητη η προσκόμιση της απόδειξης και του εντύπου επιστροφής.
 • Τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε μπορούν να αποσταλούν σε εμάς μόνο μέσω της συνεργαζόμενης εταιρείας ταχυμεταφορών (ACS Courier).

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

 • Σε περίπτωση οποιουδήποτε ελαττώματος, πχ. το προϊόν έχει αλλοιωθεί ή έχει σπάσει μέσα στη συσκευασία κατά τη διάρκεια της αποστολής, τότε αντικαθιστούμε το ελαττωματικό προϊόν με νέο.
 • Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αντικαταστήσετε ένα προϊόν με άλλον κωδικό προϊόντος, συμπληρώνετε την επιλογής σας στο έντυπο επιστροφής. Το νέο προϊόν θα τιμολογηθεί με τις τιμές και τις εκπτώσεις που ισχύουν την ημέρα της αποστολής της επιστροφής.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

       Βήμα 1. Συμπληρώστε το έντυπο επιστροφής που θα βρείτε στο πακέτο που παραλάβατε
       Βήμα 2. Συσκευάστε το προϊόν στη συσκευασία με την οποία σας είχε σταλεί, προς αποφυγή φθοράς κατά τη μεταφορά του. Τοποθετήστε στην ίδια συσκευασία το έντυπο επιστροφής και φωτοτυπία της απόδειξης αγοράς.
       Βήμα 3. Στείλτε το πακέτο με την speedex Courier, καλώντας το κατάστημα και αναφέροντας ότι η χρέωση θα γίνει στην εταιρία mkmedicalplus.gr.

Σε περίπτωση που το πακέτο φτάσει και αποδεικνύεται ότι δεν ισχύουν οι προϋποθέσεις επιστροφής που αναλύονται παραπάνω, το προϊόν δε θα γίνεται δεκτό. Θα επιστρέφεται στον πελάτη και τα έξοδα μεταφοράς θα επιβαρύνουν τον ίδιο.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τηλέφωνο Επικοινωνίας (+03) 284202011

Email: info@mkmedicalplus.gr

Ωράριο Επικοινωνίας:
Δευτέρα – Παρασκευή
10π.μ. – 13:00μ.μ.

Διεύθυνση

Μελετίου Μεταξάκη 9,
Τ.Κ. 72200, Ιεράπετρα Κρήτης