ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

GENEO+  by Pollogen

Το μηχάνημα Geneo+ αποτελεί την ιδανική λύση για όσους επιθυμούν νεανικό και υγιές πρόσωπο αλλά δεν θέλουν να καταφύγουν στις ενέσιμες θεραπείες. Συνδυάζει τις 3 πιο αποτελεσματικές τεχνολογίες για την ενίσχυση του δέρματος :

*Oxygeneo: διεγείρει την οξυγόνωση του δέρματος, κάνει ήπια απόξεση της επιφάνειάς του και επιτρέπει τη διείσδυση ειδικών θρεπτικών συστατικών

*Ultrasound: οι υπέρηχοι αυξάνουν τη διαπερατότητα του δέρματος επιτρέποντας , έτσι, τη μέγιστη διείσδυση θρεπτικών ουσιών.

*Tripollar RF: οι ραδιοσυχνότητες RF διεγείρουν την αναπλαστική ικανότητα του δέρματος και τη δημιουργία ινοβλαστών (κολλαγόνου και ελαστίνης) προσφέροντας σύσφιξη, ανόρθωση και μείωση του βάθους των ρυτίδων.

ΔΕΡΜΟΑΠΟΞΕΣΗ ECOPEEL DIAMOND

Το Ecopeel Diamond είναι συσκευή μικροδερμοαπόξεσης που διαθέτει σειρά κεφαλών με διαμάντια κοπής laser. Πρόκειται για μία ανώδυνη και αναίμακτη θεραπεία ανάπλασης του δέρματος με θεαματικά αποτελέσματα. Βελτιώνει άμεσα την υφή του δέρματος χάρη στη βαθειά απολεπιστική του δράση, ενώ παράλληλα διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης για έντονη ανάπλαση και σύσφιξη. Ενδείκνυται σε προβλήματα όπως διεσταλμένοι πόροι, μελαγχρωματικές βλάβες ( πανάδες, κηλίδες), ουλές ακμής, ρυτίδες, υπερβολική λιπαρότητα, φωτογήρανση, δέρμα ξηρό,θαμπό ή σκληρό. Το δέρμα ανανεώνεται ολοκληρωτικά και γίνεται λείο, καθαρό, σφριγηλό και ελαστικό.

AHA PEELINGS

Η θεραπεία peeling με οξέα αποτελεί μία μέθοδο απολέπισης ελεγχόμενου βάθους και έντασης με τη χρήση μοναδικού συμπλέγματος ΑΗΑ. Γίνεται ήπια έως μέτρια απολέπιση του δέρματος με σκοπό την ανάπλαση και την ανανέωση της επιφάνειάς του. Ενδείκνυται σε άτομα με επιφανειακές ρυτίδες, πρόωρη γήρανση, φωτογήρανση, ξηρό/θαμπό δέρμα και δέρμα με τάση ακμής. Προσφέρει λάμψη και ομοιογένεια στο δέρμα χωρίς έντονους ερεθισμούς, εγκαύματα και χρόνο ανάρρωσης.

    Κλείστε Ραντεβού

    Αν έχετε ερωτήσεις ή χρειάζεστε οποιαδήποτε βοήθεια, παρακαλούμε συμπληρώστε την φόρμα για να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη πελατών μας.