Ενέσιμα

BOTOX

Πρόκειται για την πιο δημοφιλή αισθητική παρέμβαση σε όλο τον κόσμο. Η δράση του Botox συνίσταται στο να χαλαρώνει συγκεκριμένους μύες του προσώπου με αποτέλεσμα να σταματά τη σύσπασή τους και να εξαλείφει την εμφάνιση των ρυτίδων. Εφαρμόζεται κυρίως στο μέτωπο και γύρω από τα μάτια εξαφανίζοντας τις λεπτές αλλά και πιο βαθειές ρυτίδες. Το πρόσωπο δείχνει ξεκούραστο και νεανικό χωρίς να χάνει τη γενική εκφραστικότητά του.

 

FILLERS ΜΕ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ

Το Υαλουρονικό οξύ χρησιμοποιείται, κατά βάση, για το ¨γέμισμα¨των ρυτίδων του προσώπου, καθώς επίσης και για την αύξηση του όγκου των χειλιών και τη διαμόρφωση του περιγράμματός τους. Αποτελεί την ιδανική λύση για βαθειές ρυτίδες έκφρασης, με κύρια τη ρινοχειλική αύλακα. Χάρη στην ικανότητά του να διογκώνεται όταν εγχύεται στο δέρμα, μειώνει ή/και εξαφανίζει το βάθος των ρυτίδων. Στα χείλη, διορθώνει τυχόν ανομοιομορφίες και τους προσδίδει περισσότερο όγκο και σφρίγος.

 

ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Ενέσιμη θεραπεία για γενική αναδόμηση και αναζωογόνηση του προσώπου. Τα ειδικά κοκτέιλ πεπτιδίων, βιταμινών και υαλουρονικού οξέος δίνουν στο δέρμα όλα τα απαραίτητα στοιχεία που έχουν χαθεί λόγω ηλικίας ή βλαβερών εξωγενών παραγόντων. Το δέρμα ανακτά τα επίπεδα υγρασίας του, τη σφριγηλότητά του και τη λάμψη του. Εφαρμόζεται σε όλο το πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ, ανάλογα με τις ανάγκες του ασθενούς. Επιπλέον, αποτελεί μια εξαιρετικά δραστική λύση ενάντια στην κυτταρίτιδα και την επιδερμική χαλάρωση στο σώμα.

 

PRP ( Platelet-Rich Plasma)

Το πλάσμα του αίματος,αμέσως μετά απο μια ειδική επεξεργασία, είναι έτοιμο να χορηγηθεί και να ενεργοποιήσει αναγεννητικούς μηχανισμούς, οι οποίοι προάγουν την καλύτερη θρέψη και οξυγόνωση του δέρματος, τον πολλαπλασιασμό των κυττάρων που είναι υπεύθυνα για την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, με σκοπό την ανάπλαση, την αύξηση της σφριγηλότητας και της ελαστικότητας του δέρματος

Με την Αυτόλογη Μεσοθεραπεία (PRP) το δέρμα αναπλάθεται σε βάθος, ανακτά την ελαστικότητά του και αναγεννάται σε όλα τα επίπεδα.

 

ΝΗΜΑΤΑ PDO

Το ενέσιμο lifting προσώπου χωρίς χειρουργείο και τομές. Τα Νήματα PDO (Polydioxanone) είναι βιοαπορροφήσιμα αγγειοχειρουργικά νήματα και χρησιμοποιούνται εδώ και χρόνια στη χειρουργική. Οσον αφορά την Κοσμητική Ιατρική, η χρήση τους έγκειται στη δημιουργία ενός πλέγματος κάτω από το δέρμα ώστε να προσφέρουν ¨στήριξη¨ στους ιστούς. Παράλληλα, η πολυδιοξανόνη ,ως ξένο υλικό στο σώμα, προκάλεί την παραγωγή νέου κολλαγόνου γύρω από τα νήματα με αποτέλεσμα τη σταδιακή σύσφιξη και βελτίωση της ποιότητας της επιδερμίδας.

    Κλείστε Ραντεβού

    Αν έχετε ερωτήσεις ή χρειάζεστε οποιαδήποτε βοήθεια, παρακαλούμε συμπληρώστε την φόρμα για να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη πελατών μας.