ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

ΒΑΘΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ (ΜΕ ΑΤΜΟ)

Είναι μία από τις πιο βασικές θεραπείες προσώπου. Καθαρίζει το περιττό σμήγμα που φράζει τους πόρους, αποτοξινώνει το δέρμα και βοηθά να απορροφούνται πιο σωστά τα προϊόντα περιποίησης. Αποτελεί ιδανική θεραπεία για δέρματα ακνεϊκά ή με τάση ακμής λόγω εφηβείας, ορμονικών ανισορροπιών ή μολύνσεων. Απευθύνεται σε γυναίκες και άντρες όλων των ηλικιών και τύπου δέρματος.

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ/ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗΣ

Στο “MEDICAL PLUS” θα βρείτε πληθώρα επιλογών σε καλλυντικές θεραπείες προσώπου που καλύπτουν όλο το φάσμα των αναγκών του κάθε δέρματος, από την πιο χαλαρωτική ενυδάτωση μέχρι το πιο εξελιγμένο peel. Τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται είναι προηγμένης τεχνολογίας και ανώτατης ποιότητας για να προσφέρουν σε κάθε δέρμα και ηλικία τα συστατικά που χρειάζεται για να έχει υγιή και νεανική όψη.

MICROBLADING (HMIMONIMO TATOO ΦΡΥΔΙΩΝ)

Το Microblading είναι μία μορφή ημιμόνιμου τατουάζ για τα φρύδια με φυσικό αποτέλεσμα. Η συγκεκριμένη τεχνική μας δίνει τη δυνατότητα να σχεδιάζουμε πολύ λεπτές τρίχες ώστε να μην ξεχωρίζουν από τις αληθινές τρίχες. Είναι κατάλληλη επιλογή για όσους έχουν ανομοιόμορφα ή άτονα φρύδια και θέλουν να βελτιώσουν το σχήμα και το χρώμα τους. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι αποστειρωμένα και τα χρώματα είναι φυσικά και υποαλλεργικά. Προηγείται τοπική εφαρμογή αναισθητικής κρέμας κάνοντας τη συνεδρία ανώδυνη.

    Κλείστε Ραντεβού

    Αν έχετε ερωτήσεις ή χρειάζεστε οποιαδήποτε βοήθεια, παρακαλούμε συμπληρώστε την φόρμα για να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη πελατών μας.